Мартин Милевски: “Овозможуваме комплетни логистички решенија од врата до врата“

Бизнис Деливери 10 е нова компанија за брза пошта која што работи во рамките на целата територијата на Р.Македонија. Денеска имавме можност да разговараме со основачот и сопственикот на компанијата Мартин Милевски, кој отворено и искрено зборува приказната која што се крие позади брендот. Боми 10 Логистик е темелот на Вашата групација, може ли подетално … Continue reading Мартин Милевски: “Овозможуваме комплетни логистички решенија од врата до врата“