Стил

Машка патика за оние љубители на ретро стилот

Напишано од Mr. M

Пред неколку дена ви ја претставивме Brooklyn колекцијата на патики кои што се инспирирани од ретро стилот. Направени во стилот на 90-тите, патиките се додаток на целата колекција. Направени од микс на различни материјали со висок квалитет и многу непробојни ткаенини.

Долниот дел на овие патики, исто така е направен со специјалната Aerocore тегнологија. Новата колекција е веќе достапна да се купи и кај нас.

За авторот

Mr. M