Мода

Машката мода доминантна на Copenhagen Fashion Week

Напишано од Mr. N

Има само едно единствено правило кое важи за модните недели. Особено оние во Париз и Копенхаген, а тоа е јасно како ден: dress better

Месецов машката мода го достигна врвот на Copenhagen Fashion Week, а комбинации има за сите стилови. Од бизнис формално, до експерименти и тех. аутдор комбинации.

За авторот

Mr. N