Стил

Машки аксесоар кој може да се користи за секоја прилика

Напишано од Mr. N

Променливиот пролетен стил може да започне и заврши со паметни аксесоари. Ако носите ремен секој ден, пробајте да бидете забележени, наместо да носите нешто со кое ќе бидете заборавени.

Секако, сите ремени имаат иста функција, но тоа не значи дека тие имаат исто влијание во однос на вашиот стил. Следниве опции, совршени за пролетниот период содржат “classic” карактеристика.

Без разлика дали станува збор за бојата или пак материјалот, овие ремени ќе го усовршат вашиот стил, без разлика дали сте во канцеларија, на состанок со девојка или пак на свадба.

Tommy Hilfiger Suede Leather Belt

The Frye Company Belt

Southern Tide Solid Stretch Belt

 

FH Wadsworth Black Ribbon Belt

Filson Togiak Belt

За авторот

Mr. N