Троши

Машки часовници во зависност од стилот

Напишано од martin

Според многумина, часовниците се основниот моден додаток кај мажите, затоа е многу важно како да го прилагодиме часовникот со нашиот стил.

Класичен тип на мажи – помина времето кога часовниците се носеа за да можете да видите колку е часот. Тие денеска се дел од нашиот стил. Сега ќе ви предложиме еден часовник кој што е класичен и важи за оние мажи кои часовникот уште сакаат да го користат за времето.

Longines Master Collection

Longines е бренд на часовници кој произведува елегантни часовници уште од самиот почеток. Денеска, Master Collection е одлична илустрација на оваа карактеристика на брендот. Овој модел ги носи со себе класичната елеганција и квалитетот.

За авторот

martin