Задолжително

Машки карактеристики по кои жените полудуваат

Напишано од Mr. M

Мажите секогаш се трудат да дојдат до одговорот, што жените сакаат и бараат од мажите. Затоа мажите често ја менуваат фризурата, го освежуваат својот стил, па дури и го менуваат својот парфем. Сепак, еве ги најважните карактеристики кои жените ги сакаат кај мажите.

Изразот на лицето

Изразите и цртите на машкото лице се доста важни и може да направат да бидете неодоливи.

Говорото на телото

Оние мажи кои имаат маженствени, снажни и префинети движења, многу лесно привлекуваат внимание кај жените.

Мирис

Тука не мислиме само на парфемите, тука збориме и за телесниот мирис. Кога мажот природно убаво мириса, тогаш е дефинитивно привлечен кај жените.

Коса

Жените открија дека сакаат мажи со густа, снажна и долга коса. Сепак, иако има жени кои сакаат ќелави мажи, ако сте некој кој има густа коса, тогаш дефинитивно ќе бидете посакувани од жените.

Домашни миленици

Акнетите покажале дека жените сакаат мажи со домашни миленичиња, бидејќи тоа покажува дека се внимателни и грижливи.

Музикалност

Ако сте музикален и знаете да пеете или пак да свирите некој инструмент, тогаш сте чекор поблиску до неа. Жените сакаат мажи кои имаат ваков тип на талент.

За авторот

Mr. M