Селебрити

Машките актери кои ја променија филмската индустрија и оставија траен белег

Напишано од Mr. M

Холивуд е вистинска машинерија. Освен за филмови, тука секоја година се појавуваат и нови актери кои се брилијантни со нивните перформанси и глума. Постојано од година во година сме сведоци на големи филмски постигнувања кои се популарни низ целиот свет.

Сепак и покрај големиот број на актери денеска, ние направивме листа од 10 машки глумци кои што оставиле траен белег во филмската индустрија и кои што се популарни повеќе од 20 години во Холивуд.

Единствени, незаменливи и талентирани. Ова се тие 10 актери кои ќе бидат запаметени засекогаш.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M