Кариера

МАЖИ КОИ ЈА ОДБЕЛЕЖАА 2019: Габриел Стибел

Напишано од Mr. M

Човек од кој секој маж може многу да научи. Габриел Стибел е маж кој ја одбележа изминатата година. Кој го знае Габриел Стибел знае дека човекот е подвижна енциклопедија. Голем познавач на часовници и голем колекционер. Љубител на се што е убаво. Љубител на пури, основач и креатор на Пура Култура во Македонија. Љубител на добри автомобили, на шешири, со еден збор љубител на се што е убаво.

Image may contain: 1 person, on stage

Габриел Стибл токму поради сите овие работи изминатат година ја одбележа со признанието од првиот официјален избор на Мажи на годината кај нас за Хедонист на годината. Награда која за прв пат се доделува не само кај нас, туку и пошироко. Според нас, максимално заслужено.

Многумина го препознаваат како автор и водител на емисијата Гарден Клуб Градини која се емитува на ТВ Телма веке 9 сезона. Габриел е сопственик на компанија која изработува фонтани и уредува градини, а е и  меѓународен кинолошки судија.

Image may contain: 5 people, people standing and shoes

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and shoes

Image result for габриел стибел

Image result for габриел стибел

Image result for габриел стибел

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M