Кариера

МАЖИ КОИ ЈА ОДБЕЛЕЖАА 2019: Игор Поповски

Напишано од Mr. M

Мислиме дека нема човек кој не го познава Crnobelo.mk?! Еден од најпосетуваните лајфстајл онлајн медиуми кај нас. Игор Поповски сопственикот на Црно Бело е маж кој ја одбележа изминатата 2019 година.

Несомнено е дека Црно Бело го направи и одржува на самиот врв на најпосетени сајтови. Човек кој постојано инвестира во новитети и доближување на читателите. Изминатата година започна и видео интервјуа со што ја прошири можноста за читателите на сајтот.

Неговата работа и труд се препознаени од страна на Business Elite Awards со што ја доби престижната награда за 40 Under 40 и беше дел од бизнис елитата за Југоисточна Европа.

Исто така неговиот труд е препознаен и од самитот Македонија 2025 и беше дел од панел дискусијата минатата година.

Игор е маж кој заслужува целосна почит кон она што го прави.

Image result for игор поповски

За авторот

Mr. M