Кариера

МАЖИ КОИ ЈА ОДБЕЛЕЖАА 2019: Радован Витошевиќ

Напишано од Mr. M

Генералниот директор на Cashback World Радован Витошевиќ можеме со сигурност да го ставиме на листата на мажи кои ја одбележаа 2019 година.

Радован Витошевиќ е успешен во бизнисот. Веќе неколку години како генерален директор на Cashback World успешно ја развива приказната. Постојано го зголемува своето членство, но инуспешно работи на понудите со клиентите за да членовите имаат што поголеми услови и можности за пазарување.

Од пред некое време успешно ја продолжува приказната на Cashback World и во соседна Бугарија. Како генерален директор и во Бугарија успешно ја шири мрежата.

Важи за човек кој е максимално прецизен во работата. Радован е човек од кој може многу да се научи.

Резултат со слика за радован витошевиќ

Неговото искуство во работата го натера да напише книга заедно со неговата сопруга Катерина Ангеловска која е мотицациски говорник. “Будење на свеста” е книга за личен развој, која верувајте вреди да се прочита.Она што е за почит изминатата година е што нивната книга ја преведоа на англиски јазик и ја промовираат на светскиот пазар, полека но успешно.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M