Кариера

МАЖИ КОИ ЈА ОДБЕЛЕЖАА 2019: Роберт Димитров

Напишано од Mr. M

Започнал сам, се бори со ајкули како што вели самиот. Развива бизнис веќе 20-на години, а неговата компанија е неколку години во топ 200 најуспешни во Македонија. Покрај успехот во Македонија, тој почнува да се шири и надвор од нашите граници, односно во странство. Она по што ќе биде обележан е лансирањето на новиот мобилен оператор.

Image result for роберт димитров

Постојат многу причини поради кои тој залужено е во мажите кои ја одбележаа 2019 година.

Живее начин на живот кој е секогаш привлекува внимание. Филнатроп, инвеститор, џентлмен. Македонскиот бизнисмен кој е пример за успех и мотивација за многу млади луѓе за тоа како треба да се води еден бизнис. Ужива во адреналиснки спортови и секогаш изгледа модерно и со стил.

Image may contain: Robert Dimitrov Robi, sitting and drink

Роби заедно со неговата компанија Телекабел познат е по неговите општествено одговорни проекти и големиот број на донации со цел да помогне на оние на кои што им е најпотребно.

Image may contain: Robert Dimitrov Robi

 

Познат е по својот цврст карактер и решителност во работите кои ги прави, па после неколку години пауза тој повторно го отвори легендарното Angels café во Штип. Место кое е направено во светски стил и ги нуди најдобрите забави во цела Македонија.

Image may contain: Robert Dimitrov Robi, sitting and indoor

Image may contain: 2 people, including Robert Dimitrov Robi, people smiling, drink and indoor

Image may contain: Robert Dimitrov Robi, smiling, indoor

Image may contain: Robert Dimitrov Robi, smiling

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M