Успешни приказни

Мажи на кои вреди да им го копирате стилот

Напишано од The Gentleman

Ако сакате да бидете модерен господин кој ќе остави силен впечаток, тогаш вашиот стил секогаш треба да биде на ниво. Како се во животот, така и добриот изглед се стекнува со работа на него. Кога мислиме на стилот, тогаш една од најголемите инспирации за него е Инстаграм. Таму може да видите голем број на машки модели и модни икони кои даваат модни предлози.

Денеска се одлучивме да ви претставиме неколку мажи кои се доста популарни на Инстаграм и од кои може да украдете некој моден потег со кој нема да згрешите.

Давид Ганди

Ерик Ратерфрод

Гајлс Сутерјанд

Јоханес Хубл

Жон Кортајарена

Оливер Чешир

Пјетро Босели

Ричард Биедул

Роџер Фрамтон

Шон Опрај

За авторот

The Gentleman