Забава Фитнес

Мажите имаат нов фитнес јога хит – ‘BROGA’ – BEER AND YOGA

Напишано од Пјер
Имаме нов претприемач на годината, кој многу лесно искомбинирал две работи – пиво и јога. Зошто? Затоа што мажите многу повеќе сакаат пиво од вежбање и јога. Па вака, имате лесен мотив за второто.

Затоа, место само да се потите и мачите, сега имате полесни чекори. Малку мачење и нелагодни пози, па малку пиво, и одново. Хит кој веќе почна да ги привлекува и девојките.

Дознајте повеќе од видеото, и одма пуштете се по една гајба Златен Даб.

За авторот

Пјер