Во светот на часовниците

Мажите обожаваат рачни часовници со кафени кожни ременчиња

Напишано од Mr. N

Одговорот не е тежок. Времето на железните ремени, на златните, и оние слични на нив, е поминато. Истото важи и за гумените ремени, кои се карактеристика на смарт рачните часовници, кои колку толку држат одредена група на фанови. Според нас, борбата е помеѓу црните и кафените кожни ремени, каде мала предност даваме на кафената боја. Да, шаренилото на овој дел од часовникот зема замав, особено кај оние малку поефтините рачни часовници, но сепак борбата за врвот е меѓу кафената и црната кожа.

Кожни кафени часовници одлично одат со повеќе стилови. Одат со кежуал, со смарт, со формалниот стил, па дури на моменти и со спортскиот. Додека, црните, се повеќе ограничени, и пред се се комбинираат со формални комбинации на облека.

Во продолжение 5 предлог рачни часовници на база на кафени ременчиња, дел од нив за момците со луксузен стил, дел од нив за оние со кежуал стил. Има и за длабок џеб, има и за подарок частење. Ваше е да одберете еден, да кликнете на линкот до FridayShop, и да направите нарачка, и да инвестирате во вашиот стил –

Longines Master Collection

 

За авторот

Mr. N