Троши

McDonalds со супер соработка на тема G-Shock рачен часовник

Напишано од Пјер

50 годишнината на Big MacMcDonalds реши да ја прослави со одлична соработка со G-SHOCK и New Era. Достапни од 14 Април, во само 1000 парчиња

За авторот

Пјер