Економија

Мекдоналдс повторно во Македонија

Напишано од The Gentleman

Најпознатиот ланец на брза храна во светот, Мекдоналдс, после 8 години повторно се отвора во Македонија. Според www.faktor.mk тоа треба да се случи наскоро.

Останува да видиме.

За авторот

The Gentleman