Креатива

Меколи Калкин се враќа во улогата во “Home Alone“! Дали ја имаме најдобрата реклама за 2018 година?

Напишано од Mr. M

Не, не станува збор за нов дел од филмот “Home Alone“, станува збор за новата реклама на Google. Она што ја прави оваа реклама толку специфична е што актерот Меколи Калкин е главен лик во рекламата и тој повторно е сам дома.

За авторот

Mr. M