Омилени места Хотели

Место на кое се забранети мобилни телефони

Напишано од Mr. N

Опседнати од социјалните мрежи, како и потрагата на подобри селфи фотографии, забораваме на фактот дека современите луѓе почесто ја одминуваат вистинската убавина која ги опкружува.

Несмислената потрага за совршена фотографија и прашањето дали изгледате подобро во профил или пак селфи, доведе голем број на луѓе во опасност, како на пример разочарувачкиот одмор кој го спроведуваат голем број на луѓе кои се зависници од мобилните телефони.

Поради оваа причина, прекрасниот хотел на Бали воведе правило да не се користат мобилни телефони покрај базенот.

Галеријата ќе си го каже своето 🙂

За авторот

Mr. N