Креатива

Ми-Да Гранд Моторс со бесплатна услуга за сите медицински лица

Напишано од Mr. M

Ми-Да Гранд Моторс се вклучува во поддршката на здравствените работници кои се овој период на првите линии во борбата со вирусот Covid-19.

Ми-Да Гранд Моторс како дел од политиката за општествена одговорност овозможува бесплатна услуга (работна рака) при редовен сервис на возила од брендовите Ford и Hyundai за сите доктори/ки и медицински лица.

Ги повикуваме сите кои работат во здравствениот сектор слободно може да ги контактираат за да го закажат својот термин при што нивните специјалисти ќе обезбедат повеќе информации.

За авторот

Mr. M