Успешни приказни

Миа Костова гостинка во специјалното издание на Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Џентлмен Магазин дојде до 7-та епизода од првата сезона. Ова седмо издание е посебно или специјално издание по повод официјалниот избор на мажи на годината за 2020 година.

Наш специјален гостин е Миа Костова нашата водителка, која ќе сподели со вас неколку убави моменти од нејзиното искуство и водењето на оваа манифестација, како и што за неа претставува зборот Џентлмен.

Ќе слушнете и за Мажи на годината од еден од организаторите Мартин Костадиновски, за идејата, за мотивот.

Затоа бидете со нас утре, среда, во 20:45 на МРТ1

За авторот

The Gentleman