Селебрити

Michael B. Jordan е пример како треба да се комбинира крзно

Напишано од The Gentleman

Мichael B. Jordan не чека минусни температури за да комбинира крзно.

Кога е потопло, комбинира крзно на тексас јакна. Кога е поладно, комбинира крзнен капут. Последниве недели мус е погоди времето, и крзното е негов секојдневен избор. Затоа проверете временска, видете кога ќе се намалат температурите, и украдете некоја идеа за модерен крзно стил.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman