Апликации

Милион долари за само 10 дена… Апликацијата FaceApp прави чуда

Напишано од Mr. M

Апликацијата која што ве прави да изгледате постаро FaceApp направи заработка од милион долари за само 10 дена. Приходите на компанијата рипнале откако американската влада ги предупреди граѓаните да не ја користат апликацијата која што е произведена од Русија.

Оваа апликација е произведена од компанијата Wireless Lab и за многу кратко време стана премногу популарна околу светот.

Според податоците кои што ги најдовме на Форбс, оваа апликација досега е превземена 6,5 милиони пати.

За авторот

Mr. M