Селебрити

Младиот Малума важи за еден од најголемите фраери денеска

Напишано од Mr. M

Малума полека го освојува светото, шансата која ја доби преку соработката со Мадона, реши да ја искористи на најдобро можно ниво. Музичарото оваа година ја започна турнејата, 11:11.

Тој одржал 18 концерти во 11 држави меѓу кои едната е Бугарија.

Згодниот пеач со ексцентричен стил има навистина голем број хитвои по кои луѓето го сакаат, но жените за него полудуваат.

За авторот

Mr. M