Мода

Модата и кашмирот (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

За кашмирот како материјал сме пишувале досега многу. Но, сепак, пак ќе кажеме никогаш доста од многу знаење за одредени теми…

Денеска кога сме кај кашмирот ќе ви претставиме како да го комбинирате и како да го носите најлесно и да изгледате со стил.

Не заборавајте дека освен џемперите, кашмирот се употребува и кај капутите, и кај други парчиња на гардероба.

За авторот

The Gentleman