Автомобили

Моделот од 1972 на FERRARI DINO 246 GTS е џентлменски автомобил (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Уживајте низ фотографиите кои ви ги понудиме денеска од овој возбудлив ретро автомобил, 1972 Ferrari Dino 246 GTS.

Ryan Merrill

Ryan Merrill

Ryan Merrill

Ryan Merrill

Ryan Merrill

Ryan Merrill

Ryan Merrill

Ryan Merrill

Ryan Merrill

Ryan Merrill

За авторот

The Gentleman