Мода

МОДЕН ПРЕДЛОГ: Како да ја комбинирате ролката (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Ролката е задолжително парче гардероба за секој маж. Секој моора да има во неговиот гардеробер, минимум две ролки во разни бои и дезени.

Денеска е петок, или Casual Friday и можете да направите неколку едноставни комбинации на темата.

За авторот

The Gentleman