Мода

Моден водич: Како да изгледате елегантно ова лето (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Летото е пред нас, а со тоа и маките кои ни доагаат од топлото и пеколно време. Најмногу страдаат оние кои носат одела и за време на најтоплите денови. Но, што да се прави, кога се мора. А и не кажале за џабе, мода трпи се. Па дури и пеколно лето.

Еве неколку ппримери како да изгледате елегантно ова лет, дури и во обие пеколни денови кои се пред нас.

За авторот

The Gentleman