Стил

МОДЕН ВОДИЧ: Како да изгледате во сезоната на свадби

Напишано од Mr. M

Има повеќе работи кои што ги сакаме кај свадбите се добтио пијалок, танцоиви, неработни денови, позитивна атмосфера, добра забава и музика. Замислете за сето ова треба да го правите цел ден и пак да изгледате фраерски.

Еве неколку наши предлози како да изгледате целиот ден фраерски на свадба, без разлика дали станува збор за Вашата или сте некаде како гостин.

За преку ден исто така треба да изгледаме формално, а нашиот избор за вас е сив костум со класична бела кошула од мултибренд продавницата City Fashion.

  • Pierre Cardin одело
  •  Eterna кошула

За вечерниот дел секако дека одбравме класичен и елегантен смокинг но не во црна боја, туку во морнарско сина. Иако најголемиот дел од младоженците се одлучуваат за црната, ние решивме малку да смениме. И оваа комбинација како и претходната ја одбравме од мултибренд продавницата City Fashion.

  • Karl Lagerfeld смокинг
  • Eterna кошула

За авторот

Mr. M