Стил

Модна инспирација: Како до стлот на модната икона Давид Ганди?

Напишано од Mr. M

Една од најголемите модни икони во машкиот моден свет е дефинитивно Давид Ганди. Познат модел, претприемач и заштитно лице на голем број на светски брендови. Денеска тој според модните критичари е пример за тоа како треба да изгледа еден модерен маж.

Давид Ганди е љубител на убавите нешта кои се типични за еден маж. Тој сака убави автомобили, луксузни часовници, и секако добар пијалок.

Во неговиот стил на облекување, тој има неколку задолжителни модни парчиња без кои не може да си го замисли добриот изглед. Модни детали, кавлитетна фармерка, класична кошула, квалитетни чевли, костум… Тој знае што е потребно за еден маж да биде комплетен.

За авторот

Mr. M