Стил

Модна комбинација за опуштените денови на работа

Напишано од Mr. M

Денеска е последниот работен ден во неделата и потоа не очекува продолжен викенд. Самата таа помисла ни прави да се чуствуваме опуштено и порелаксирани на работното место. Токму оваа работа е тесно поврзана со стилот на облекување, па најчесто секој од нас се носи онака како што се чуствува тој ден.

Поради тоа денеска ќе ви предложиме една модна комбинација со која ќе можете да го поминете работниот ден, па потоа и да отидете некаде на пијачка со пријателите. За ваквите денови ви е потребна практичност, па ние ви склопивме една комбинација од брендот SPRINGFIELD.

Целиот изглед е составен од класична поло маица со клаични панталони морнарско сини чевли.

Поло маичката на Вашиот стајлинг ќе ја додаде дозата на формалност која што ви треба, а панталоните ќе наорават еден монохроматски изглед.

За авторот

Mr. M