Стил

Модната недела во Лондон низ фотграфии. Најдобрите машки модни комбинации

Напишано од Mr. M

За време на модната недела во Лондон, секоја година можеме да забележиме најразлични модни комбинации кои не инспирираат и со право можеме да кажеме дека модата во овој град е на едно завидно ниво.

Целата модна елита беше присутна во Лондон, таму можеа да се видат и најпознатите машки модели како што се Дејвид Ганди и Јоханес Хуебел.

Во галеријата подоле ќе можете да видите дека стилот кај мажите е различен. Некои сеуште се држат до класичниот костум, а некои одбираат впечатливи кежуал комбинации. Кај мажите ќе може да се види дека доминантни се неутралните бои.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M