Селебрити Стил

Модни икони кои владеат со стилот во нивните 40-ти години

Напишано од Mr. M

Иако се веќе влезени во нивните 40-ти години, овие луѓе сеуште со една нога се во нивните 20-ти. 🙂 Како стареат тие изгледаат како дас е во подобра форма. Денеска ви направивме листа од неколку познати модни икони во нивните 40-ти на кои сеуште им се восхитуваме и ги гледаме како модна инспирација.

Дејвид Бекам

Кристијан Беил

Џуд Ло

Дермот Олери

За авторот

Mr. M