Стил

Модни предлози: Предлог на три машки модели на обувки за ова лето

Напишано од Mr. M

Ако сакате да се чуствувате комотно, а од друга страна и елегантно, тогаш ние имаме неколку предлози за вас. Вистинскиот маж во својот дом секогаш и во секој момент има неколку различни пара на обувки кои се за различна сезона и за различна пригода.

Во летните денови, нозете се потат па некогаш не можеме да се чуствуаме комотно. Еве ги нашите три предлзои на обувки за оваа сезона.

Мокасини- GEOX

Патики- LEVIS

Бродарици – TIMBERLAND

За авторот

Mr. M