Мода

Модниот дизајнер Рубиначи ја враќа модата во историјата

Напишано од The Gentleman

Познатиот моден дизајнер за мажи Рубиначи кој потекнува од Наполи оваа година својата колекција ја базира на ретро моментите.

Тој оваа година игра со модата низ историјата и најмногу впечаток оставаат боите кои тој ги користи, како и материјалите и начинот на изработка во тоа време.

Погледнете колку добро изгледаат. Нема ништо поубаво од рачно изработени модели на одела и капути.

Цените на овие модели се движат некаде околу 2500 евра по капут. Скапо зна наши услови, но квалитетно за секого.

За авторот

The Gentleman