Спорт

Моќна реклама на Nike за Светското Првенство 2018

Напишано од martin

Традицијата на Nike со креативните и уникатни реклами продолжува. Тие го објавија официјалното промотивно видео за овогодинешното Светско Првенство 2018. Оваа реклама е направена во соработка со бразилската репрезентација, а гостин во неа е и легендарниот напаѓач на Бразил, Роналдо.

Погледнете ја!

За авторот

martin