Апликации

Мора да го следите најмодерниот црномурест Инстаграмџија во моментов

Напишано од The Gentleman

Француската инспирација Pierre Laurent е вистински уметник на тема машка мода. Неговиот Инстаграм профил е преполн со добри комбинации кои ги опфаќаат сите можни стилови на кои може да се сетите.

Од смарт кежуал комбинации со бонмберка, спортски моменти со дукс и патика, па се до формални бизнис комбинации со одело. Издвоивме дел од неговите последни фотографии, а ваше е веднаш да го залседите и да украдете некоја добра идеа.

View this post on Instagram

They all make the same shit, I made the blueprint

A post shared by Pierre L. 🇩🇪 (@pierre.laurent) on

View this post on Instagram

advertisement | by @mpow_official

A post shared by Pierre L. 🇩🇪 (@pierre.laurent) on

View this post on Instagram

Making H&M look designer

A post shared by Pierre L. 🇩🇪 (@pierre.laurent) on

View this post on Instagram

Let me bless your feed

A post shared by Pierre L. 🇩🇪 (@pierre.laurent) on

View this post on Instagram

advertisement | by @thecouture_club

A post shared by Pierre L. 🇩🇪 (@pierre.laurent) on

View this post on Instagram

I don‘t see competition

A post shared by Pierre L. 🇩🇪 (@pierre.laurent) on

View this post on Instagram

advertisement | by @boohoomanofficial

A post shared by Pierre L. 🇩🇪 (@pierre.laurent) on

За авторот

The Gentleman