Уличен стил

Мотор за вистински господин – DUCATI GT 750

Напишано од The Gentleman

Уште во 1971 година, компанијата Ducati го произведе еден од најпознатите нивни мотори, Ducati 750 GT. Овој мотор важеше за првиот модел со популарниот L-twin мотор. Денеска, тој е целосно обновен но сеуште го има оној дух на безвременскиот Ducati 750 GT. 

За авторот

The Gentleman