Омилени места

Можеби најубавите ресторани во Њујорк

Напишано од The Gentleman

Њујорк е сон на секој човек. Мислиме дека нема да најдете ниту еден кој не би посакал да го посети. Има една изрека од еден човек кој вели.. Можеш да го видиш Париз, Лондон, Рим, Истанбул Токио, но ако не си бил во Њујорк тогаш ти никогаш не си патувал.

Њујорк е “The Greatest City in the World”. Има буквално се. 8 милиони срца.

Ако некогаш ве носи патот и можностите гледајте да заминете.

А, ние ќе ви ги претставиме најубавите ресторани во Њујорк

Ainslie

Brooklyn Chop House

Clinton Hall

Hole in the Wall

Royal 35

Slate

 

За авторот

The Gentleman