+18

Можеби ова е една од најубавите Италијанки (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Прва работа која мора да ја направита оваа недела, е да ја заследите Cristina Buccino на Инстаграм. Секси, посекси, cribuccino. Барем така викаат Италијаните.

Некои велат дека е модел, некои актерка, некои дека е само еден дел од трите секси сестри од Италија. Позната е и по приказната за една помината ноќ со Роналдо. Не е ништо битно од тоа, битен е само најзиниот Инстаграм. Тоа е доволно.

View this post on Instagram

Summertime.

A post shared by Cristina Buccino 🇮🇹 (@cribuccino) on

View this post on Instagram

Shadows.

A post shared by Cristina Buccino 🇮🇹 (@cribuccino) on

View this post on Instagram

⌛️.

A post shared by Cristina Buccino 🇮🇹 (@cribuccino) on

За авторот

The Gentleman