Интервјуа Луксуз

Муабет на тема – The Man Who Sold The World’s Most Expensive Watch

Напишано од Пјер

Запознајте се со господинот Aurel Bacs, аукционерот на Philips, кој во Октомври 2017 го продаде Rolex Daytona (најпознатиот рачен часовник на Paul Newman), за нешто преку 17 милиони долари. Во ова кратко супер филмче, Mr Bacs говори на тема рачни часовници, од IWC, па се до Zenith El Primero, и секако Rolex Daytona, најскапиот рачен часовник на сите времиња.

Уживајте!

За авторот

Пјер