Музика Фитнес

Музиката е најдобра мотивација за успешен тренинг

Напишано од Mr. N

Веројатно постојат мажи кои тренираат без музика, но повеќето од вас сигурно имаат некоја посебна плеј листа која ви помага при тренингот и која ве мотивира да вежбате повеќе.

Сега сите теретани пуштаат музика додека се прават тренинзите, а дури се креирани тренинзи кои се прават со одредена песна, бидејќи музиката докажано влијае на мотивацијата и го тера човекот да се труди максимално.

Затоа, во продолжение ви претставувам плејлиста од мотивирачки песни кои ќе ве натераат  да ги извлечете последните атоми на сила и енергија од вашето тело.
https://www.youtube.com/watch?v=BLqcllL9EX4

За авторот

Mr. N