Апликации

На која социјална мрежа се постираат најмногу видеа?

SocialBakers со нова интересна анализа на тема мрежа на која најмногу се постираат видеа во 2020 година.

Како и крајот на 2019, така и 2020, социјална мрежа каде видеа се постираат секоја минута е Твитер. Очекувано Инстаграм е повеќе насочен ко фотографиите, но за изненадување е Фејсбук кој сеуште е доста зад Твитер.

Дали оваа анализа се поклопива со вашата навика?

За авторот

Mr. N