Спортски вести Стил

Награда за најфраерски стил на NBA Dunk Contest оди кај D. Wade

Напишано од Пјер

Иако неговите одлуки и оценки од забивањето на NBA Dunk Contest не беа прифатени од јавноста, сепак мора да признаеме дека D Wade остави и позитивен белег на втората All Star вечер во Чикаго.

Неговиот стил изгледаше одлично, од смелата боја на роклата до оделото со точкаскти фигури.

Фраерски или лудо?

За авторот

Пјер