Уличен стил

Најактуелните Nike патики за месец Мај

Напишано од Mr. N

Nike патиките и нивната актуелност се менуваат од недела за недела.

Па за месец Мај изборот падна на следниве во продолжение. Имаме класични, имаме соработки со луксузни брендови и џетсетерски имиња, а имаме и Џорданки поради актуелноста на Last Dance документарецот.

Цените се луди, и одат се погоре и погоре….

View this post on Instagram

Next month “University Red” 📆

A post shared by Bleacher Report Kicks (@brkicks) on

За авторот

Mr. N