Одржување

Најбараните 15 машки фризури за 2016

Напишано од Нино

Во насловот напоменавме најбарани, затоа што истите се форсирани во 2016 од познатите селебрити машки фаци, кои секогаш се пример и водич за стилот кај обичните смртници. Станува збор за 15 видови на машки фризури, а познатите варираат од Бекам, Бибер, па се до Рајан Рејнолдс. Неколку се класика познати машки фризури, има дел природни, и нормално неколку варијанти на најпознатата машка фризура за 2016 – Pompadour. Проверете –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)