Забава

Најчудните панорама фотографии кои некогаш искочиле на виделина

Напишано од Mr. N

Панорама фунцијата е омилена кај голем број на фотографери, но за да искочи фотографијата совршена, ништо не смее да се движи на неа.

Па поради тоа што се треба да седи мирно, почесто се случува да настанат чудни и смешни фотографии кои ги освојуваат социјалните медиуми. Затоа, ние одлучивме да ви покажеме несекојдневна галерија во кои се наоѓаат некои од најшокантните, но и најсмешни фотографии направени со панорама кои што искочиле на виделина.

За авторот

Mr. N