Патувања

Најчудните ресторани во кои може да јадете во костуми за капење

Напишано од Mr. N

Доколку сакате да ги посетите рестораните кои по изгледот и услугата се разликуваат од оние стандардните кои веќе ги имате во вашата земја, ние ви ја издвоивме оваа листа на најчудесни ресторани за вас.

Во овие чудесни ресторани луѓето доаѓаат за атмосферата и остануваат заради храната, но најважното е тоа што не мора да се грижата за стилот на облекување, доволни се само костуми за капење.

La Lancha, Guatemala

Ristorante Berton Al Lago, Italy

La Terrasse, France

Ulu Cliffhouse, Bali

Phum Baitang, Cambodia

Malibu Farm, US

За авторот

Mr. N