Водич за патување

Најдобрата светска дестинација за сингл мажите…

Напишано од Mr. M

Дали сте слушнале за изразот, mancation? Станува збор за англиски збор кој што означува маж кој сам отишол на одмор. За жените сеуште не постои некој ваков израз, а тоа значи дека мажите повеќе и почесто се одлучуваат да заминуваат сами на одмор.

Секој маж кој ќе се одлучи да замине сам на одмор има повеќе причини за тоа. Најчестите се раскинувањето со девојката, сакаат да бидат сами со себе, сакаат да запознаваат нови девојки, сакаат да пробаат различна храна, уживаат во нови пијалоци, сакаат да пробаат едрење или крстарење.

Без разлика што е причината, ако и вие сакате сами да одите на патување, еве кој е според нас, најдобрата дестинација за сингл мажите…

Кога ќе ви здосади оној класичен тип на одмор и кога ќе сакакте малку забава и уживање без емоции, задолжително да го посетите Бангкок.

Ноќниот живот на ова место е неверојатно добар, постојат преубави егзотични девојки, а салони за масажа може да се најдат на секој чекор. Иако секако ноќниот живот и девојките изгедаат доволна причина, сепак Бангкок е место каде што може да се најдат и преубави егзотични пијачки и преубави јадења.

За авторот

Mr. M