Хотели

Најдобри хотели за спа туризам и планинарство во Македонија

Напишано од Mr. N

Секоја година Министерството за економија ги избира најдобрите и најуспешни хотели низ Македонија во неколку категории, градски хотели, нова туристичка понуда, спа центри, планински туризам и езерски туризам.

Во прилог ќе ги наведеме победниците во категоријата планински туризам. Целосната листа на хотели, физички лица угостители, ресторани, туристички агенции и странски тур оператори

Хотел Скардус Попова Шапка

 

Хотел Радика Ресорт Маврово

Хотел Аурора Спа Берово

Хотел Бел Камен Радовиш

 

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N