Нега и одржување

Најдобри кратки фризури кои ја одбележаа претходната деценија

Напишано од Mr. N

Мажите отсекогаш ги користеле фризурите како најлесен и најдобар начин за менување на нивниот имиџ.

Денес во мода се различни типови на фризури и мажите често можат да се видат со кратки, стилизирани, но и подолги фризури.

Затоа, денеска одлучивме да ви ги претставиме најпопуларните фризури од претходните деценија кои ќе ви покажат како машките фризури се промениле за повеќе од половина век.

 

 

 

За авторот

Mr. N